7 nov , 2018

Voorzitter Jaap Sterne overleden

Jaap Sterne, onze voorzitter, is op 5 november j.l. op de leeftijd van 58 jaar overleden.
Hij was ziek, heeft gestreden voor wat hij waard was (en dat was heel veel!), maar afgelopen maandag eindigde toch, veel te vroeg, zijn leven.
Jaap was een prachtmens, vol verhalen, geïnteresseerd in de ander, hij had veel humor en een zeer warm hart voor de BCL.
Jaap was bezig aan een 2e periode van voorzitterschap van de BCL. Niet omdat hij dat nou zo ontzettend leuk vond, maar omdat hij vond dat het gedaan moest worden. Zowel de 1e keer als deze 2e periode nam hij de verantwoordelijkheid op zich, gewoon ‘omdat iemand het moest doen’.
We gaan Jaap, zowel in het bestuur als binnen de vereniging, enorm missen!
We leven mee met zijn vrouw en kinderen en dan vooral met Jesse, ook lid van de BCL.