18 jun , 2019

Tap & van Hoff Zwoele zomer toernooi 2019

zwoele zomer poster 2019 badminton extern

Donderdag 27 juni a.s. organiseren wij wederom het zwoelste toernooi van Lochem en omstreken. Dit jaar is de hoofdsponsor van het toernooi, Tap & van Hoff  notarissen te Lochem. Wij nodigen iedereen uit om mee te doen, jong, oud, ervaren, beginner, campingbadmintonners, zon liefhebbers, sporters, derde helft sporters, kortom IEDEREEN.

We toveren de sporthal De Beemd om naar een zomers tafereel waar je tussen de wedstrijdjes tijd hebt voor een zomers drankje en hapje in de hangmat of ligbedje.

De jeugd trapt de avond af om 18:30 uur. Zij zullen in tweetallen steeds korte wedstrijdjes spelen waarbij iedereen aan het eind mee kan doen voor een rondje om de “tafel”, uiteraard sluiten we af rond 19:45 uur met een verkoelend ijsje!

De volwassenen starten om 20:00 uur en zullen rond 22:00 uur de finale beleven.

Doe mee, geef je snel op want vol=vol. sluitingsdatum is  23 juni a.s.