20 sep , 2015

Nieuw sportjaar 2015/2016

Maandag 24 augustus is de eerste speelavond voor de senioren weer van start gegaan. Veel shuttles, zweetdruppels en vakantieverhalen vlogen over de banen.  Donderdag 27 augustus beginnen ook de trainingen weer voor junioren en senioren. Vanaf 19:00 zal de jeugd te zien zijn en om 20:00 uur de senioren. Welkom allemaal!

De competitieteams zijn weer compleet en binnenkort volgt hierover meer informatie onder “competitie”. Wel is al bekend dat team 1 gaat spelen in de 2e klasse, team 2 in de 3e klasse, team 3 in de 5e klasse en er een recreantenteam is in de recreantencompetitie.

Schrijf vast in je agenda:

* 10 september, ouder kind toernooi.

* eerste competitiewedstrijd thuis: 14 september 2015 20:00 uur, TEAM 3 speelt dan de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen. Voor het totale programma volg de link onder “competitie”.

* 14 tot en met 20 september is de week van het badminton, dan is iedereen welkom om kennis te maken met het badminton, heb je geen racket? Geen nood, deze kan je gewoon lenen want er zijn altijd leenrackets aanwezig in de sporthal.

* 28 december het jaarlijkse oliebollen toernooi, voor wie niet meer kan wachten kan zich vast opgeven bij de Technische Commissie (Tom van Beek/Brenda Keukenkamp).

Veel sportplezier komend seizoen!