25 sep , 2014

Nieuw seizoen van start!

1 september is het nieuwe seizoen van start gegaan. De eerste shuttles werden met veel enthousiasme door de hal geslagen. Ook een aantal nieuwe gezichten hebben we gezien. Zelfs alweer nieuwe leden erbij! Welkom allemaal weer in de sporthal.

15 september 2014 werd de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen ook gespeeld. Ons tweede team heeft de toon gezet! 8-0 overwinning. Deze trend zetten we natuurlijk graag voort ;-)

Ons nieuwe clubshirt is in productie en zal zeer binnenkort worden uitgereikt aan de betreffende spelers.

We hebben de stemmen geteld in de verkiezing van het clublogo…. Ook hiervan zal de uitslag binnenkort te lezen zijn.

Donderdag 30 oktober 2014 hebben we open avond; iedereen is welkom om eens te kijken of mee te doen. Aanvang: 20:00 uur. Heb je geen racket? Geen nood, deze kan je lenen bij ons. Dus kom kijken en meedoen!!!

Kortom… blijf ons volgen!

Jelmer