22 mei , 2014

Invitatietoernooi Almelo

Zondagochtend 18 mei om 7:50 uur stond Pieter voor mijn deur. Onderweg naar Almelo voor een toernooi. Er was geen auto te vinden op de weg dus we kwamen mooi op tijd aan en hadden parkeerruimte genoeg ;-)

Intussen waren Jelmer en Mark ook al gearriveerd en zijn we naar binnen gegaan op zoek naar een kleedkamer. Na de warming up kon Pieter als eerste starten met zijn enkelpartij. Resultaat: kletsnat shirt, drinkfles leeg, racket oververhit, bril beslagen, MAARRR wel gewonnen! Ondertussen speelde Mark en ik de eerste mix partij. Ook wij konden deze partij winnend afsluiten. Rond 11 uur kwamen Ryanne en Erwin aan in Almelo. De uitslapers onder ons mochten iets later starten. Gedurende de dag werden de partijen gespeeld. De eerste dus om 9:00 uur en de laatste rond 17:00 uur. En niet zonder resultaat, Ryanne was de topper van de dag! Samen met Erwin pakte zij de winst in de mix poule. De finale was super spannend, een mooie overwinning in 2 sets kon hun de eerste prijs niet meer afnemen. Ryanne speelde ook samen met mij en wij wonnen samen de dames dubbel poule! Een finale was niet nodig er was immers maar 1 poule.

Het wachten in de kantine onder het genot van een patatje, appel, tosti, spa roodje, biertje, en cappuccino duurde weliswaar wat langer dan het “half uurtje” maar werd dan ook beloond met fantastische prijzen ;-)

Kortom het was een gezellige en sportieve dag!

Bedankt allemaal, op naar de volgende wedstrijden!

Cindy

 

About The Author

Cindy Everts

Comments are closed.