14 jun , 2018

Holiday Sport Zwoele Zomer Toernooi 28 juni a.s.

Onlangs is Holiday Sport te Lochem bereid gevonden ons Zwoele zomer toernooi te willen sponsoren. Daar zijn wij als badminton club heel erg blij mee! 28 juni a.s. is het weer zover. In sporthal de Beemd zullen zomerse sferen worden neergezet. De aankleding, de gezelligheid, de drankjes, muziek, hapjes, temperaturen en natuurlijk de deelnemers zorgen voor ZWOELE ZOMERSE HOLIDAY SPORT gevoel.

Voor de jeugd is het toernooi van 19 uur tot 20 uur.

Voor de volwassenen is de aanvang 20:00-22:00 uur.

Er wordt gespeeld volgens het schuifelsysteem in wedstrijdjes van steeds 10 minuten. Tussen door is de waikiki bar open waar je gratis zomerse drankjes en hapjes kan nuttigen.

Wie zich nog niet heeft opgegeven kan dat doen via info@bc-lochem.nl of bkeukenkamp@cs.com Je kan je individueel opgeven of in een team van minimaal 3 en maximaal 4 personen.

VOL=VOL dus wacht niet te lang! MIS HET NIET!!!

uitnodiging HSZZT 2018