25 jun , 2016

Het Zwoele Zomertoernooi

Donderdag 9 juni j.l. hebben we de eerste editie mogen beleven van het zwoele zomer toernooi. De sporthal was door een aantal vrijwilligers omgetoverd tot een waar zomerparadijs.

Bij binnenkomst in de sporthal werden alle deelnemers voorzien van een kleurrijke Hawaï slinger. Deze werd naar keuze om hoofd, nek, buik, enkels, armen, en racket geknoopt.

Na een warm welkom voor alle deelnemers en publiek, konden de wedstrijden beginnen. De ± 50 deelnemers werden verdeeld over 7 velden en het startsignaal werd door Brenda vrijgegeven.

De zomerse temperatuur zorgde ervoor dat menig hoofd rood aan liep en de zweetdruppels in overvloed aanwezig waren. De organisatie had de wedstrijdtafel gevuld met verkoelend en overheerlijk zomers vocht en voedsel. Om 21:00 uur was er een pauze en werden verkoelende waterijsjes uitgedeeld, deze zijn door De Beemd aangeboden, nogmaals dank! Alle versnaperingen werden door een ieder dankbaar ontvangen. Ondertussen werd elk team in Hawaiiaanse sfeer op de foto gezet. De finale werd gespeeld om 22:00 uur door het Team dat de eerste plaats behaalde: Rick, Andy, Mieke en Suganiya & Team dat de tweede plaats heeft: Pieter, Ruben en Esther.

De eerste editie van het zwoele zomer toernooi was een groot succes en is voor herhaling vatbaar! Alle deelnemers bedankt voor het meedoen, Wim en Brenda bedankt voor het organiseren en verdere dank aan alle vrijwilligers die hebben bijgedragen aan het succes van dit zwoele zomer toernooi 2016

Bekijk de foto’s onder dit bericht

Jelmer