11 okt , 2017

Fiets Service Finke schenkt alle leden een clubshirt!

image-2017-10-11

Fiets service Finke is onze nieuwe shirtsponsor.logo-finke-ovaal-website

Fiets Service Finke in Lochem heeft aangeboden niet alleen de competitieteams van een wedstrijdshirt te voorzien, maar alle leden van de vereniging.

Donderdagavond 5 oktober 2017 werden in sporthal de Beemd de shirts enthousiast in ontvangst genomen. Onze voorzitter Jaap Sterne bedankte namens alle leden Ronald en Gita Finke met een grote bos bloemen en tezamen met de jeugd en senioren zijn Ronald en Gita op de foto gegaan.

Fiets Service Finke is gevestigd in de Walderstraat in Lochem. Voor nieuwe- en gebruikte fietsen, accessoires en/of reparaties voor of aan je fiets moet je hier zijn!

Sinds het aantreden van het nieuwe bestuur zijn er  tal van activiteiten opgepakt om weer wat meer schwung in de club te krijgen. Deze nieuwe shirts van Finke zijn dan ook een fijne opsteker, die de vereniging goed kan gebruiken.

het bestuur