5 sep , 2016

Een nieuw seizoen is van start gegaan

Maandag 22 augustus is het seizoen van start gegaan. Ondanks zomerse temperaturen stonden de eerste spelers klaar voor weer een avond vol badminton! De vloer van de sporthal heeft nieuwe lijnen gekregen waar wij uiteraard erg blij mee zijn.

Woensdagochtend 24 augustus bereikte ons het verdrietige nieuws dat onze trainer, Gerard Pots, overleden is. De donderdagavond 25 augustus was daarom een avond waar ruimte was voor het delen van verdriet, verslagenheid, herinneringen maar uiteraard ook een badminton potje. We zullen in Gerard een gedreven, enthousiaste en kundige trainer/persoon moeten missen. We zullen nu moeten kijken hoe we verder gaan zonder Gerard. Wij wensen de familie van Gerard heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Tijdens de zomervakantie is een (deels) nieuw (interim) bestuur gevormd. Cindy blijft penningmeester en zij zal worden bijgestaan door interim-voorzitter Jaap Sterne en interim-secretaris Ryanne van Wijk. Dit bestuur wordt ondersteund door een hele groep vrijwilligers die de vereniging een warm hart toedragen.

De eerste nieuwsflits is weer rondgestuurd. Vanaf heden wordt de nieuwsflits rondgestuurd via mailcampagne systeem. Ontvang je de nieuwsflits niet en ben je wel geïnteresseerd dan kan je je aanmelden via nieuwsflits@bc-lochem.nl.

Over een paar weken zullen de competitie wedstrijden weer van start gaan. Op de maandagavond spelen zij thuis en starten om 20:00 uur. Alvast heel veel succes gewenst.

Voor nu wensen we een ieder een sportief, sociaal en inspirerend seizoen toe!

het bestuur

Jelmer