22 nov , 2018

DitLoont oliebollen toernooi was wederom GESLAAGD!

jeugd 2018 oliebollentoernooi

Rond half 7 liep de sporthal in Lochem langzamerhand vol met jeugd en met hun ouders, die hen kwamen aanmoedigen. De leeftijden (en lengtes) verschilden nogal, daarom werd er in twee poules gespeeld tijdens het Oliebollentoernooi van BC Lochem.

Er werd met veel plezier, maar ook erg fanatiek strijd geleverd om de winst. Na een aantal potjes werden er in beide poules eerste prijzen uitgedeeld: bij de jongste jeugd aan Bauke en Jolein en bij de oudste jeugd aan Maartje en Kiona.

Zowel alle kinderen als de ouders kregen wat te drinken en wat lekkers en daarna werd er nog een ‘rondje om de tafel’ gespeeld, een badmintonspel waar alle kinderen aan meededen. Dit was vooral hard rennen, veel lachen en uiteindelijk ook in elke groep een winnaar.

Daarna gingen de enthousiaste kinderen, allemaal met een aardigheidje naar huis.

volwassen winnaars

Ook dit jaar was er voor de volwassenen het jaarlijkse DitLoont-oliebollentoernooi van BC Lochem. Er was voor iedereen glühwein/ fris en natuurlijk volop oliebollen. Dus tussen de potjes door, was het druk bij de skihut van Brenda, Aart en Ad.

Na een avond, die door de aanwezigen vooral als ‘gezellig’ en ‘sportief’ werd omschreven, werd er een finale gespeeld. De overige deelnemers moedigden de finalisten aan.

De uiteindelijke winnaars waren: Lukman, Suganiya, Alie en Herman uit Lochem (zie foto). Het team uit Almen (Jolanda, Dick en Peter) werd daardoor tweede.

In het nieuwe jaar is iedereen zowel op de maandag als de donderdag van harte welkom bij BCL van 20.00 tot 22.00 uur.

In februari zal er met een nieuwe groep probeerbadminton gestart gaan worden. Ook daarvoor kan men zich vast opgeven: info@bc-lochem.nl.

 

About The Author

Cindy Everts

Comments are closed.