26 sep , 2016

Badminton clinic op Basisscholen in Lochem

Afgelopen week zijn op donderdag 22 september en vrijdag 23 september de eerste 2 basisscholen in Lochem bezocht door leden/vrijwilligers van onze club. Leo Lucas, Judith Lans, Ula Lucas en Cindy Everts hebben een clinic gegeven aan de groepen 4 tot en met 8 van De Vennegötte en De Rank in Lochem. De gymzaal was omgetoverd tot een heus badminton’land’.

De leerlingen hebben ontzettend enthousiast en sportief meegedaan aan een 40 minuten durend programma met een warming-up (shuttle estafette), spelletjes met rackets en shuttles (dikke dames die de vuile sokken in de wasmand mikken, doorlopertje waarbij we een zo lang mogelijke rally willen maken, shuttle serveren en vangen) en natuurlijk ook ‘echte’ wedstrijdjes als afsluiter van deze clinic.

Alle kinderen hebben een flyer meegekregen met daarop natuurlijk een CERTIFICAAT, vet leuke badminton WEETJES, een PRIJSVRAAG, en een TEGOEDBON voor 3 keer gratis meetrainen op donderdag avond van 19:00 tot 20:00 uur.

Dank aan alle leerlingen en leerkrachten van deze scholen, tevens dank aan Leo, Judith en Ula voor de hulp!

Op naar de volgende basisscholen in Lochem. Als je graag mee wil helpen geef dit dan door aan Cindy via penningmeester@bc-lochem.nl

clinic-rank-vennegotte