24 jan , 2019

Algemene Leden Vergadering 2019

De ALV zal dit jaar zijn op donderdag 14 maart om 21.30 uur (vooraf kunnen we natuurlijk eerst nog even lekker badmintonnen!). De stukken zullen uiterlijk 4 weken van te voren rond gestuurd worden.
We hopen uiteraard dat er zoveel mogelijk leden aanwezig zijn.
We willen jullie aandacht vragen voor 2 vacatures binnen het bestuur.
Zoals jullie weten is afgelopen jaar onze voorzitter Jaap Sterne overleden. Behalve dat hij als mens een groot gat achter laat, betekent dit ook dat we op zoek zijn naar een nieuwe voorzitter. We willen jullie met klem vragen hier serieus over na te denken. Jaap deed het ook niet omdat dit het allerleukste was wat hij kon bedenken om te doen, maar gewoon omdat hij de BCL een zeer warm hart toe droeg én ‘omdat íemand het moest doen’.
Daarnaast heeft Edwin Heck zijn lidmaatschap per 1 april a.s. opgezegd en daarmee eindigen dus ook zijn bestuurs- (en vele andere!) taken. Ook voor hem zoeken we een vervanger.
Kortom, we hebben 2 vacatures (functie omschrijvingen kunnen evt. via info@bc-lochem.nl opgevraagd worden) .
Wij kunnen het allemaal niet alleen doen, dus we hopen positieve reacties te krijgen van jullie!

Met een vriendelijke groet,
namens het bestuur,